Firmaoplysninger
Lykkebarn
P B Lunds Vej 34 B
8660 Skanderborg
CVR nr: 39975939

Generel information
Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på lykkebarn@lykke-barn.dk

Returvarer
Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.

Julegaver kan byttes til 30. januar

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

Returnering
Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

Returvarer sendes til:
Lykkebarn
Solsortevej 15
8660 Skanderborg

Sikkerhed
Alle køb gennem Lykke-barn.dk foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Lykkebarn har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre.

Betaling
Vi accepterer følgende kreditkort: VISA/Dankort, VISA/Electron, Eurocard, Mastercard, Maestro og Diners Club.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Reklamationer
Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:

E-mail: lykkebarn@lykke-barn.dk

Eventuelle klager, skal også henstilles til ovenstående kontaktinformation.

Fragt
Levering til pakkeboks: 29 kr.
Levering til hjemmeadresse: 49 kr.
Fri fragt til nærmeste GLS pakkeshop ved køb over 295 kr.
Varerne kan afhentes i Skanderborg efter aftale.

Levering udenfor DK følger gældende forsendelses satser fra GLS.
Betingelserne for gratis fragt og de angivne fragtpriser er udelukkende gældende for forsendelser til Danmark.

Leveringstid:
Du vil modtage dit køb i løbet af 1-3 hverdage.