Vi blev fanget i noget nyt

Det sker ind imellem, at man bliver fanget af noget nyt og ubekendt og lader sig totalt opsluge af en ny verden og alt det nye og spændende den kan tilbyde. Siden vores søn blev født, er vi blevet hvirvlet ind i denne her forunderlige baby verden. En verden af følelser, og ikke mindst diverse udstyr og produkter man ikke anede man havde brug for. Man bliver fuldstændig overvældet og oplever en hel række af forskellige stærke følelser. En af de stærkeste følelser der står tilbage ved os, er en helt grundlæggende trang til at give vores søn det bedst mulige afsæt i livet.

Hvad er et lykkebarn?

Et lykkebarn er defineret som: ”Et barn som altid har lykken med sig, eller som man antager har særlig god udsigt til at opnå lykke og succes i tilværelsen”.

Produkter der giver glæde

Det er vores vision, at Lykkebarn skal tilbyde produkter der giver glæde – produkter som på legesiden udfordrer og aktiverer det kreative og motoriske i barnet, og produkter der på tekstilsiden er baseret på høje kvalitetsstandarder og god komfort. Vores mærker er nøje udvalgte, og vi tilbyder både leg og stærke farver, der lader det indre barns lattermilde glæde komme frem, samt stærke brands med smukt stilrent design baseret på den højeste kvalitet. Det er produkter, som vi selv har glæde af og kan stå inde for, og som giver vores eget Lykkebarn lidt ekstra forkælelse i det daglige.

Find lige det du mangler

Tag på opdagelse i vores univers, vi er sikre på du finder noget du ikke vidste du manglede – om det er stærke farver til legepladsen, en barselsgave eller noget elegant til festen i weekend…

God fornøjelse…

De bedste hilsner